Opgaver indenfor mode, portræt, reklame, erhverv, arkitektur, event, bryllup, søskende, familie, par, gruppe, – eller måske noget helt andet?….

Alt fotografering foregår digitalt og alle billeder leveres dermed kun digitalt (med mindre andet er aftalt) i høj opløsning som kan bruges til tryk, større plakater, internet og meget mere.

Selve fotograferingen kan foregå i vores indendørs studio i Vandel eller på lokation alt efter opgavens art. Prisen for fotografering indeholder også retouchering af udvalgte billeder – det vil derfor ikke være muligt at få billederne med efter endt fotografering, da alle billeder gennemgår en simpel retouchering med farve og lys justering.

Har du allerede billedet, men mangler billedbehandling? Lad os hjælpe! Det kan være forbedring af portrætter, bryllupsbilleder, feriefotos og meget mere. Jeg laver alt fra små justeringer til den helt store retouchering.

Mangler du et billede på væggen i stuen eller på kontoret har jeg mulighed for at hjælpe. De fleste billeder kan leveres i storformat – og har du ønske om en specielt billede f.eks. en unik sted du ønsker at få fotograferet finder vi også en løsning på det.

Samtidig kan vi gennem en samarbejdspartner: www.virtueltour.dk også tilbyde mulighed for udarbejdelse af  720/360 graders billeder enten som enkelt billeder i f.eks. *.jpg eller sat sammen i en flot interaktiv Virtuel Tour i HTML5 som kan vises på både desktops, tablets og mobile enheder. Samtidig er der mulighed for tilføjelse af en lang række indhold bla. enkelt billeder, gallerier, video, lyd samt HTML og PDF popups.

Se mere i gallerierne for at se eksempler på hvad vi kan tilbyde.