Hvor lang tid går der inden jeg modtager de færdige billeder?

Billederne leveres inden for en uge efter endt fotografering. Normalt vil vi lave en konkret aftale når fotograferingen er afsluttet om hvornår billederne skal overdrages.

Underskrives der en kontrakt?

Ja – ved fotografering udarbejdes der altid en skriftlig kontrakt der tydelige angiver, hvad henholdsvis fotograf og model må bruge billederne til.

Skal fotograferingen foregå i et studie?

Nej – bestemt ikke. Der er altid mulighed for at rykke selve fotograferingen ud på lokation – enten et område du har bestemt i forvejen eller et vi finder i samråd. Dog skal man være opmærksom på, at der kan være lys eller vejrforhold der kan påvirke fotograferingen – sagt på en anden måde: Såfremt det er en udendørs lokation skal man tage højde for vejret.

Jeg har allerede fået taget billeder men vil gerne have foretaget retoucheringer – kan I hjælpe?

Ja. Såfremt billeder er lagret digitalt kan vi foretage retouchering. Dog skal man være opmærksom på, hvor stor opløsning billederne er i. Lav opløselige billeder er sjældent velegnet til at retouchere da alle detaljer går tabt. Dette kan især være tilfældet med f.eks. ældre mobiltelefoner.

Får jeg billederne med efter endt fotografering?

Nej! Da alt fotografering foregår digitalt vil der samtidig også altid være efterbehandling af billederne. Alle billeder gennemgår i en simpel justering i forbindelse med konvertering til f.eks. *.jpg og andre vil gennemgå en større retouchering. Dette bevirker, at der altid vil være leveringstid på billederne – hvornår billederne bliver afleveret aftales efter endt fotografering.

Er der en stylist tilknyttet fotograferingen?

Nej, såfremt du har behov for at få sat hår eller lagt makeup på en specifik måde, skal du selv sørge for at have en stylist med til dette.

Bliver billederne leveret på print eller i en fotobog?

Nej. Billeder leveres som udgangspunkt kun digitalt, med mindre andet er aftalt. Dermed har du som kunde bedre mulighed for at vurdere hvilke fotos der skal printes og finde den billigste pris. Såfremt du har behov for hjælp med print af dine billeder hjælper vi gerne med råd og vejledning.

Betaling før eller efter fotografering?

Som regel vil der blive fremsendt en faktura efter end fotografering i forbindelse med at billederne bliver overdraget. I enkelte tilfælde kan der blive tale om at der afregnes kontant enten før eller efter fotograferingen (dette vil blive aftalt inden fotograferingen)

Hvordan bliver billederne overdraget efter endt fotografering?

Der er to forskellige muligheder: levering pr. web(download) eller via DVD/CD.

WEB:

Du får fremsendt et unikt link til vores kundelogin sektion på hjemmesiden samt kodeord til siden. Her kan du se billeder i lav opløsning (optimeret til web) og har dermed mulighed for at gennemgå alle billederne og give besked, hvis du har ønsker til evt. tilrettelser/retouchering af billederne. Efterfølgende fremsendes et link til download af billederne i en samlet fil (vær her opmærksom på, at der kan være flere filer samt at download kan tage tid alt efter hvor mange billeder der er blevet taget) Drejer det sig kun om enkelte billeder bliver de som udgangspunkt fremsendt pr. mail.

DVD:

Du får fremsendt et unikt link til vores kundelogin sektion på hjemmesiden samt kodeord til siden. Her kan du se billeder i lav opløsning (optimeret til web) og har dermed mulighed for at gennemgå alle billederne og give besked, hvis du har ønsker til evt. tilrettelser/retouchering af billederne. Efterfølgende fremsendes en DVD/CD med alle billederne.